5 asiaa, jotka on otettava huomioon, kun haluat unelmiesi pohjapiirroksen

Upealla kodilla on aina upea pohjaratkaisu, mutta sellaisen keksiminen on hankalaa, koska ajateltavaa on niin paljon. Jos olet päättänyt ravistella asioita kotona, sinun on tarkasteltava asioita, joista aiomme puhua tänään, ja sen pitäisi auttaa sinua päätymään unelmiesi pohjapiirrokseen.

Mitkä ovat tarpeesi?

Ennen kuin alat miettiä pohjapiirroksia, on parasta istua alas ja selvittää tarpeesi. Jos sinulla on pieni perhe etkä aio kasvattaa sitä pian, se tarkoittaa, että et ehkä tarvitse näitä 2 ylimääräistä makuuhuonetta. Voit sitten kaataa muutamia muureja avataksesi tilaa, mutta ennen kuin pääset edes vaiheeseen, jossa olet valmis menemään hulluksi vasaralla, sinun on päätettävä, mitä huoneita tarvitset ja mitkä ovat ylimääräisiä vaatimuksiin.

Ei ole oikeaa ja väärää

Päivän päätteeksi sinun on käytettävä pohjapiirrosta, jonka uskot tyydyttävän sinua eniten. Kuten lopulta huomaat, kaikessa tekemisessäsi on positiivisia ja negatiivisia puolia, mutta jos olet tyytyväinen lopputulokseen, sinulla on tapana olla keskittymättä negatiivisiin. Ajattele kuinka hienoa olisi, jos olohuoneessasi olisi massiiviset ikkunat, jotka päästävät sisään paljon luonnonvaloa. Se kuulostaa hyvältä, kunnes ymmärrät, että se todennäköisesti tarkoittaa energialaskujesi kasvua ja sinun on pidettävä ilmastointi päällä kesällä.

Yritä sivuuttaa sisustus

Kun katsot esimerkkejä erilaisista pohjapiirroksista aikakauslehdissä ja verkkosivustoilla, saatat olla vaikuttunut näkemästäsi. Toivottavasti voit kertoa eron kauniin pohjapiirroksen ja sellaisen välillä, joka näyttää hyvältä vain sisustuksen vuoksi. Ellet osta täsmälleen samoja tavaroita huoneeseesi, se ei näytä samalta ja saatat päättää, että pohjapiirros ei ollut niin hyvä idea. Poista kaikki pois, kun katsot esimerkkejä, äläkä häiritse kiiltävät esineet.

Pyydä vähän apua

Tiedätkö, että on olemassa ammattilaisia, jotka auttavat ihmisiä suunnittelemaan upeita pohjapiirroksia päivittäin? Olen varma, että haluat, joten miksi et halua kysyä heidän neuvojaan? Luulet, että rahaa käytetään hyvin, jos olet tyytyväinen tuloksiin, kun joudut elämään niiden kanssa vuosia. Vietä vähän rahaa nyt ja sinulla on vuosien arvoinen onnellisuus, ja jos ajattelet sitä niin, se vie pisteitä kovalla työllä ansaitsemasi rahan luovuttamisesta.

Millaisista tyyleistä pidät?

Jos haluat saaren keittiöön, sillä on ilmeisesti suuri vaikutus pohjapiirrokseen, koska se istutetaan suoraan huoneen keskelle. Haluat ehkä, että keittiön työpöydät sijoitetaan tietyllä tavalla, jos kokkaus on helpompaa, joten sinun on mietittävä tällaisia ​​asioita ennen kuin teet suuria pohjapiirroksen muutoksia. Jos voit tehdä lopullisen päätöksen kodin tiettyjen asioiden tyylistä, voit sovittaa pohjapiirroksen niiden ympärille.

Koti

5 tapaa pitää keittiösi tahrattomana ruoanlaiton keskellä

Jos aiot valmistaa herkullisia aterioita, haluat tehdä sen pitäen samalla keittiön siistinä, joten tarkastelemme muutamia vinkkejä, joiden avulla voit pitää kaikkialla tahratonta ruoanlaiton aikana. Leikkuulaudan matto Ei ole helppoa hallita malttiasi, kun yrität siirtää leikkuulaudan sisältöä paistinpannuun, varsinkin kun käytät suurta, koska lattialla on enemmän ruokaa kuin pannulla. Jos saat pienen muovimaton, se ratkaisee kaikki […]

Read More
Koti

5 olohuoneen uusintavirhettä, joita haluat välttää kuin rutto

Tiedätkö, että monet ihmiset tekevät suuria virheitä sisustaessaan olohuoneensa? Et ehkä usko, että olet syyllistynyt heihin aiemmin, mutta tarkastelemme joitain niistä nyt, jotta et varmasti joutuisi kenenkään uhriksi tulevaisuudessa. Ajattele tulevaisuutta Kuukaudet kuluvat niin nopeasti näinä päivinä ja tuntuu siltä, ​​että aika lentää, joten olisi hullua olla ajattelematta tulevaisuutta, kun sisustat olohuonettasi. Jos aiot hankkia […]

Read More
Koti

5 asiaa, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin vedät liipaisinta ja ostat uuden kodin

Älä kiirehdi asunnon ostamista liian nopeasti, koska ellet ole täysin valmis, saatat joutua katumaan jotain. Jotta voisin antaa sinulle esimerkin siitä, mistä puhun, tässä on joitain asioita, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin pääset liipaisimen vetämiseen. Osta upealta koulupiiriltä Vaikka sinulla ei olisi lapsia, sinun on varmistettava, että ostat uuden kodin alueelta, jossa on […]

Read More