5 tapaa pitää keittiösi tahrattomana ruoanlaiton keskellä

Jos aiot valmistaa herkullisia aterioita, haluat tehdä sen pitäen samalla keittiön siistinä, joten tarkastelemme muutamia vinkkejä, joiden avulla voit pitää kaikkialla tahratonta ruoanlaiton aikana.

Leikkuulaudan matto

Ei ole helppoa hallita malttiasi, kun yrität siirtää leikkuulaudan sisältöä paistinpannuun, varsinkin kun käytät suurta, koska lattialla on enemmän ruokaa kuin pannulla. Jos saat pienen muovimaton, se ratkaisee kaikki ongelmasi, koska voit liu’uttaa leikkuulaudan sisällön matolle ennen kuin otat sen ja heität kaiken pannulle. Voit jättää leikkuulaudan tiukasti työtasollesi.

Pidä saippuavettä käsillä

Jos ruoka putoaa työtasolle, se saattaa kuivua ennen kuin olet valmis puhdistamaan ja sitä on vaikea kaavata pois. Saatat myös kaataa kastiketta kaikkialle, kun juokset ympäri ja yrität tehdä kaiken kerralla. Kun lähellä on pieni saippuavedellä täytetty pullo, siivoat todennäköisemmin ne tahrat matkalla etkä odota loppuun asti, jolloin työstäsi tulee paljon aikaa vievämpää.

Käytä muovikulhoa

Kun hienonnat paljon vihanneksia aterian valmistuksen aikana, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit antaa jäännösten istua, kun siirryt tehtävästä toiseen, tai voit viedä ne roskakoriin, kun olet lopettanut jokaisen vihanneksen, jotta ne eivät häiritse sinua. Molemmat vaihtoehdot eivät sovellu useista syistä, joten pidä pieni muovikulho käden ulottuvilla ja voit heittää palaset sisään ennen kuin ne alkavat kiinnittyä, ja voit heittää ne kaikki pois samanaikaisesti.

Säilytä ruoka -astiat

On tapa, jolla voit estää vihannesten kuorien asentamisen ensiksi, mutta sinun on vietettävä vähän aikaa yksi päivä viikossa kaikkien vihannesten hoitamisesta samaan aikaan. Pilko kaikki vihannekset ja säilytä niitä erillisissä ruoka -astioissa jääkaapin sisällä. Tämä tarkoittaa sitä, että sen sijaan, että leikattaisit ne kaikki ruoanlaittopäivänäsi ja jätät palasia kaikkialle, sinun tarvitsee vain avata ruoka -astiat ja napata kourallinen tarvittavia vihanneksia.

Käytä niitä myös kuivaruokaan

On toinenkin tapa, jolla voit käyttää ruoka -astioita, ja tällä kertaa se sisältää kuivaruoan säilyttämisen keittiön kaapissa sen sijaan, että säilytät ruokaa pakkauksissaan. Hyvä esimerkki on riisi, koska kun avaat riisipussin ja yrität kaataa sitä, pääset irtonaisiin jyviin työtasollesi. Jos riisi olisi ruoka -astian sisällä, jossa on pieni kulho, voit kaataa sen verran kuin tarvitset ilman, että jyvät vuotavat kaikkialle.

Koti

5 asiaa, jotka on otettava huomioon, kun haluat unelmiesi pohjapiirroksen

Upealla kodilla on aina upea pohjaratkaisu, mutta sellaisen keksiminen on hankalaa, koska ajateltavaa on niin paljon. Jos olet päättänyt ravistella asioita kotona, sinun on tarkasteltava asioita, joista aiomme puhua tänään, ja sen pitäisi auttaa sinua päätymään unelmiesi pohjapiirrokseen. Mitkä ovat tarpeesi? Ennen kuin alat miettiä pohjapiirroksia, on parasta istua alas ja selvittää tarpeesi. Jos sinulla […]

Read More
Koti

5 olohuoneen uusintavirhettä, joita haluat välttää kuin rutto

Tiedätkö, että monet ihmiset tekevät suuria virheitä sisustaessaan olohuoneensa? Et ehkä usko, että olet syyllistynyt heihin aiemmin, mutta tarkastelemme joitain niistä nyt, jotta et varmasti joutuisi kenenkään uhriksi tulevaisuudessa. Ajattele tulevaisuutta Kuukaudet kuluvat niin nopeasti näinä päivinä ja tuntuu siltä, ​​että aika lentää, joten olisi hullua olla ajattelematta tulevaisuutta, kun sisustat olohuonettasi. Jos aiot hankkia […]

Read More
Koti

5 asiaa, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin vedät liipaisinta ja ostat uuden kodin

Älä kiirehdi asunnon ostamista liian nopeasti, koska ellet ole täysin valmis, saatat joutua katumaan jotain. Jotta voisin antaa sinulle esimerkin siitä, mistä puhun, tässä on joitain asioita, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin pääset liipaisimen vetämiseen. Osta upealta koulupiiriltä Vaikka sinulla ei olisi lapsia, sinun on varmistettava, että ostat uuden kodin alueelta, jossa on […]

Read More