5 iPhone -sovellusta, joita viinin harrastajat rakastavat

Sinun ei tarvitse olla viiniasiantuntija, jotta voit nauttia hienosta lasista silloin tällöin, mutta kuten kaikissa asioissa, tieto on valtaa ja voit parantaa viinin juomakokemustasi. Halusitpa sitten ryhtyä viinin harrastajaksi tai haluat vain tietää, kuinka ostaa parhaita viinejä, voit kääntyä teknologian puoleen. On olemassa iPhone -sovelluksia, jotka auttavat tyydyttämään uteliaisuuttasi, kun kokeilet eri makuja ja nautit jokaisesta lasillisesta viiniä.

1. Snooth Wine Pro

Tämä ainutlaatuinen sovellus käyttää kuvantunnistustekniikkaa, jonka avulla voit ottaa valokuvan viinipullon etiketistä ennen sen yhdistämistä viinitietokantaan. Sovelluksella on laaja viinitietokanta, joka sisältää kuvauksia ja arvosteluja eri viineistä. Tämä tarkoittaa, että saat kaikki tarvitsemasi tiedot viinistä avaamatta pulloa. Snoothilla on “virtuaalikellari”, viinivaraston hallintajärjestelmä, jonka avulla voit tehdä maantieteellisen haun alueesi viinikaupoista.

2. Yhdistä laitepari

Sinun on valittava viini täydentämään ruokaa. Jos ruoan ja viinin yhdistäminen on ollut sinulle ongelma, tämä kokin ja viiniasiantuntijan Bruce Riezenmanin sovellus on rahan arvoinen. Pair Se tarjoaa tuhansia otteluita viineille gourmetruokien kanssa ja voit suunnitella illallisen helposti. Voit etsiä otteluita ruoan tai viinin perusteella ja saada vinkkejä myös “Chef Bruce’s poimista”.

3. AG -viini

AG- tai Approach Guides Wine -sovellus on resurssi, joka tarjoaa runsaasti tietoa rypälelajikkeista, viinityyleistä, ruokaparista ja nimikkeistä. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat valita haluamansa viinimaan ennen kuin he etsivät haluamiaan viinivaihtoehtoja. Jos tiedät mistä pidät, mutta et ole varma saatavasta viinistä, voit valita useista eri luokkiin sopivista viineistä.

4. Drync Wine Pro

Voit lukea kommentteja ja asiantuntija -arvioita tuhansista viinilistauksista, Drync on oppaasi. Sovelluksessa on luetteloita eri luokkien viineistä “Suosituimmista” ja “Suositellut” sekä “Suosituimmat viinit”, jotka lasketaan luokitusten ja käyttäjien toimien perusteella. Jokaisella listalla on yksityiskohtainen kuvaus viinin mausta ja viiniasiantuntijoiden arvostelut.

5. Hei Vino

Jos rakastat ajatusta omasta henkilökohtaisesta sommelierista, Hello Vino on sovellus sinulle. Voit saada viinisuosituksia, kun valitset juomia tilaisuuteen tai haluat yhdistää viinin tiettyihin ruokiin. Etsitpä tiettyä makua tai haluat viiniä tietystä alueesta, saat suosituksia tästä ilmaisesta sovelluksesta. Voit jopa jakaa vinkkejä sosiaalisten kontaktiesi kanssa Facebookissa ja Twitterissä.

Viinin juominen on suosittu sosiaalinen toiminta ja tapahtuma ja mitä enemmän tietoa sinulla on, sitä todennäköisemmin nautit viinistäsi. Nämä ovat vain muutamia saatavilla olevista viinisovelluksista, mutta voit myös hankkia sovelluksia, kuten Wine Events ja Wine Wherever, joiden avulla voit nauttia viininmaistajaiskierroksista.

Uutiset

Uutisoinnin Vaikutus Teknologisiin Ratkaisuihin Vammaisille

Johdanto Teknologian rooli ihmisten elämässä on kasvanut merkittävästi viime vuosikymmeninä, ja tämä kehitys koskee myös vammaisia yksilöitä. Teknologiset ratkaisut ovat avanneet uusia mahdollisuuksia ja helpottaneet elämää monille vammaisille henkilöille. Tässä artikkelissa tarkastelemme uutismedian roolia teknologisten ratkaisujen esittelyssä ja kuinka se voi vaikuttaa vammaisten elämänlaatuun. Teknologiset Ratkaisut Vammaisille Ääniohjaus ja Puhekomennot Yksi merkittävä teknologinen edistysaskel on […]

Read More
Uutiset

Näin valitset turvallisen maksutavan netissä

Verkossa maksamiseen on jo olemassa runsaasti tapoja. Monet ihmiset kuitenkin epäröivät vielä maksamista netissä. Tähän pelkoon on useita syitä, ja kukapa esimerkiksi haluaisikaan tulla hyväksikäytetyksi, varsinkaan kun kyse on rahasta? Nykypäivän teini-ikäiset ovat tottuneet maksamaan verkossa jo varhaisesta iästä lähtien, ja he myös havaitsevat verkkopetokset vanhempia sukupolvia paremmin. Monet ihmiset saattavat olla huolissaan esimerkiksi maksujen […]

Read More
Uutiset

5 upeaa maalaussovellusta Android -laitteille

Mikään ei voi olla kauniimpaa, rentouttavampaa ja viihdyttävämpää kuin maalaus, tehdään se sitten oikealla kankaalla, Photoshopissa tai jopa Android -mobiililaitteella. Onneksi niillä, joilla on Android -laite, on käytettävissään myös lukuisia maalaussovelluksia, joiden avulla he voivat luoda upeita taideteoksia. Jos olet maalaustunnelmalla etkä tiedä, mikä sovellus sopii sinulle parhaiten, tutustu seuraaviin. 1. Paint Joy – Color […]

Read More