5 olohuoneen uusintavirhettä, joita haluat välttää kuin rutto

Tiedätkö, että monet ihmiset tekevät suuria virheitä sisustaessaan olohuoneensa? Et ehkä usko, että olet syyllistynyt heihin aiemmin, mutta tarkastelemme joitain niistä nyt, jotta et varmasti joutuisi kenenkään uhriksi tulevaisuudessa.

Ajattele tulevaisuutta

Kuukaudet kuluvat niin nopeasti näinä päivinä ja tuntuu siltä, ​​että aika lentää, joten olisi hullua olla ajattelematta tulevaisuutta, kun sisustat olohuonettasi. Jos aiot hankkia lapsia, sinun on harkittava huolellisesti ostamasi asiat. Et tarvitse ylellistä sohvaa, jos se peittyy oksentamiseen joka päivä. Sama pätee, jos haluat myös perhekoiran, joten yritä vain kuvitella, miltä tulevaisuutesi näyttää, ennen kuin sitoudut mihinkään.

Älä unohda pieniä ongelmia

Onko sinulla aavistustakaan, mitä tapahtuu, jos jätät pienet ongelmat huomiotta? Menet päivittäisiin asioihisi teeskennellen, että niillä ei ole väliä, mutta jonkin ajan kuluttua niistä tulee vielä suurempia ongelmia ja niiden korjaaminen maksaa paljon enemmän rahaa. Joskus on parempi estää jotain tapahtumasta kuin odottaa, kunnes kaikki menee pieleen, joten pidä tästä lähtien silmällä kaikkea, mikä näyttää olevan hajoamassa, ja korjaa se ennen kuin se murenee.

Mittakaava on täysin väärässä

Olohuoneesi koko ei muutu, ellet aloita seinien kaatamista ja laajennusten rakentamista, joten ainoa asia, joka muuttuu, on se, mitä asetat huoneen sisälle. Älä sotke mittakaavassa, koska se voi helposti saada olohuoneesi näyttämään kauhealta, jos ymmärrät sen väärin. Hyvin pienet maalaukset voidaan helposti korjata, mutta suuria huonekaluja, joihin olet käyttänyt paljon rahaa, ei ole niin helppo korjata, kun ne näyttävät liian suurilta huoneesi kokoon verrattuna.

Älä tyydy toiseksi parhaaseen

Tämä on ehkä vain ongelma, koska ihmiset ovat aina kiireisiä ja heillä ei ole paljon aikaa tehdä ostoksia. Kun he tarvitsevat jotain, ne loppuvat ja ostavat ensimmäisenä heidän mielestään tarpeisiinsa sopivan tuotteen, mutta jos he vain etsisivät aikaa huolellisesti, he löyisivät jotain paljon parempaa. Älä tyydy enää toiseksi parhaaksi, koska sinun on elettävä valintojesi kanssa pitkään, joten haluat jotain, jota rakastat kuukausien tai vuosien ajan.

Kauhea tv -pyhäkkö

Jos kävelet useimpiin olohuoneisiin, voit heti sanoa, että se on asetettu, joten televisio on tärkein nähtävyys. Haluat melkein sulkea rullakaihtimet valon estämiseksi ja sitten istua katsomaan elokuvaa. Olohuoneesi ei tarvitse näyttää tältä ja kaiken ei tarvitse pyöriä television ympärillä. Siellä on paljon enemmän vaihtoehtoja, jotka saavat olohuoneesi näyttämään houkuttelevammalta sen sijaan, että kaikki istuimet ja sohva osoittaisivat seinää kohti.

Koti

5 asiaa, jotka on otettava huomioon, kun haluat unelmiesi pohjapiirroksen

Upealla kodilla on aina upea pohjaratkaisu, mutta sellaisen keksiminen on hankalaa, koska ajateltavaa on niin paljon. Jos olet päättänyt ravistella asioita kotona, sinun on tarkasteltava asioita, joista aiomme puhua tänään, ja sen pitäisi auttaa sinua päätymään unelmiesi pohjapiirrokseen. Mitkä ovat tarpeesi? Ennen kuin alat miettiä pohjapiirroksia, on parasta istua alas ja selvittää tarpeesi. Jos sinulla […]

Read More
Koti

5 tapaa pitää keittiösi tahrattomana ruoanlaiton keskellä

Jos aiot valmistaa herkullisia aterioita, haluat tehdä sen pitäen samalla keittiön siistinä, joten tarkastelemme muutamia vinkkejä, joiden avulla voit pitää kaikkialla tahratonta ruoanlaiton aikana. Leikkuulaudan matto Ei ole helppoa hallita malttiasi, kun yrität siirtää leikkuulaudan sisältöä paistinpannuun, varsinkin kun käytät suurta, koska lattialla on enemmän ruokaa kuin pannulla. Jos saat pienen muovimaton, se ratkaisee kaikki […]

Read More
Koti

5 asiaa, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin vedät liipaisinta ja ostat uuden kodin

Älä kiirehdi asunnon ostamista liian nopeasti, koska ellet ole täysin valmis, saatat joutua katumaan jotain. Jotta voisin antaa sinulle esimerkin siitä, mistä puhun, tässä on joitain asioita, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin pääset liipaisimen vetämiseen. Osta upealta koulupiiriltä Vaikka sinulla ei olisi lapsia, sinun on varmistettava, että ostat uuden kodin alueelta, jossa on […]

Read More