5 asiaa, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin vedät liipaisinta ja ostat uuden kodin

Älä kiirehdi asunnon ostamista liian nopeasti, koska ellet ole täysin valmis, saatat joutua katumaan jotain. Jotta voisin antaa sinulle esimerkin siitä, mistä puhun, tässä on joitain asioita, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin pääset liipaisimen vetämiseen.

Osta upealta koulupiiriltä

Vaikka sinulla ei olisi lapsia, sinun on varmistettava, että ostat uuden kodin alueelta, jossa on loistava koulu lähellä. Tämä ei johdu siitä, että voit lähettää heidät sinne, jos todella haluat saada lapsia tulevaisuudessa. On miljoonia muita pariskuntia, joilla on lapsia, ja he haluavat lähettää heidät loistavaan kouluun, ja he katsovat vain koteja, jotka voivat tyydyttää tämän tarpeen. Se tarkoittaa, että jos joskus päätät myydä kotisi tulevaisuudessa, se on helppoa ja voit vaatia korkeampaa hintaa.

Keskustele myyjien kanssa ennen ostamista

Sinun ei tarvitse käydä agentteja läpi, kun ostat uuden kodin. Jos haluat löytää paljon tietoa rakastamastasi kodista, parhaat ihmiset antavat sinulle neuvoja, jotka myyvät asunnon. He eivät kerro sinulle mitään pahaa siitä, jos he pelottavat sinut pois, mutta he antavat sinulle silti paljon tietoa siitä. Jos he eivät halua puhua sinulle suoraan, kirjoita silti luettelo kysymyksistä ja pyydä agenttiasi vastaamaan niihin.

Olet jumissa siellä jonkin aikaa

Kun olet muuttanut uuteen kotiin, sinun on hyväksyttävä, että sinun on pysyttävä siellä ainakin muutaman vuoden ajan, jos haluat tehdä hyvää voittoa, kun on aika myydä. Markkinat eivät muutu paljon muutamassa vuodessa, ja koska koko ostoprosessin läpikäyminen maksaa rahaa, kun otat huomioon esimerkiksi muuttokustannukset, ei ole vaivan arvoista myydä liian nopeasti. Ehkä muutaman vuoden kuluttua markkinat ovat muuttuneet ja jos todella haluat muuttaa, saat takaisin paljon enemmän kuin maksoit siitä.

Sinun täytyy koristella

Ei ole mitään järkeä ostaa ihanaa kotia, jos sinulla ei ole varaa edes sisustaa sitä uudelleen ja päädyt kauniiseen kuoreen, joka ei sisällä mitään kauneutta. Nykyaikaiset keittiöt ovat kalliita, ja jos et voi ostaa uutta, saatat olla jumissa johonkin, joka on erittäin epämiellyttävää kokata. Kuka haluaa katsoa kamalaa seinää, koska heillä ei ole varaa palkata sisustajaa? Sinun on myös pysyttävä remontin mukana, ja ajan myötä tämä voi lisätä melko mukavan osan muutoksesta.

Koti saattaa olla rikki

Kuinka monta kertaa olet kuullut jonkun muuttavan uuteen kotiin vain saadakseen tietää, että omistajat unohtivat mainita paljon ongelmia, kun he listasivat kotinsa myyntiin? Palkkaa joku, joka käy katsastamassa kodin perusteellisesti ennen kuin luovutat rahaa. Kun he ovat palanneet sinulle luettelon ongelmista, sinun pitäisi palkata urakoitsija, joka antaa sinulle tarjouksen korjauksista, ja tämä auttaa, jos haluat yrittää neuvotella halvemman hinnan asunnosta.

Koti

5 asiaa, jotka on otettava huomioon, kun haluat unelmiesi pohjapiirroksen

Upealla kodilla on aina upea pohjaratkaisu, mutta sellaisen keksiminen on hankalaa, koska ajateltavaa on niin paljon. Jos olet päättänyt ravistella asioita kotona, sinun on tarkasteltava asioita, joista aiomme puhua tänään, ja sen pitäisi auttaa sinua päätymään unelmiesi pohjapiirrokseen. Mitkä ovat tarpeesi? Ennen kuin alat miettiä pohjapiirroksia, on parasta istua alas ja selvittää tarpeesi. Jos sinulla […]

Read More
Koti

5 tapaa pitää keittiösi tahrattomana ruoanlaiton keskellä

Jos aiot valmistaa herkullisia aterioita, haluat tehdä sen pitäen samalla keittiön siistinä, joten tarkastelemme muutamia vinkkejä, joiden avulla voit pitää kaikkialla tahratonta ruoanlaiton aikana. Leikkuulaudan matto Ei ole helppoa hallita malttiasi, kun yrität siirtää leikkuulaudan sisältöä paistinpannuun, varsinkin kun käytät suurta, koska lattialla on enemmän ruokaa kuin pannulla. Jos saat pienen muovimaton, se ratkaisee kaikki […]

Read More
Koti

5 olohuoneen uusintavirhettä, joita haluat välttää kuin rutto

Tiedätkö, että monet ihmiset tekevät suuria virheitä sisustaessaan olohuoneensa? Et ehkä usko, että olet syyllistynyt heihin aiemmin, mutta tarkastelemme joitain niistä nyt, jotta et varmasti joutuisi kenenkään uhriksi tulevaisuudessa. Ajattele tulevaisuutta Kuukaudet kuluvat niin nopeasti näinä päivinä ja tuntuu siltä, ​​että aika lentää, joten olisi hullua olla ajattelematta tulevaisuutta, kun sisustat olohuonettasi. Jos aiot hankkia […]

Read More