5 olohuoneen suunnitteluvirhettä, jotka sinun on otettava huomioon

Haluat varmasti, että olohuoneesi näyttää täydelliseltä, joten on järkevää välttää typeriä virheitä. Vaikka ne on helppo tehdä, olet valmis välttämään niitä, kun olemme käsitelleet joitain niistä, joita ihmiset eivät usein ota huomioon.

Mukavuus ei ole ylellisyyttä

Tärkein asia, josta sinun on huolehdittava olohuoneen sisustamisessa, on mukavien huonekalujen valinta. Sinun on istuttava ostamallasi sohvalla tulevina vuosina, joten et halua istua siellä ajatellen, että olisit rennompi, jos olisit ostanut vain jotain mukavampaa. Siksi on aina hyvä idea testata jotain henkilökohtaisesti, vaikka odottaisit sen ostamista verkosta myöhemmin. Tiedät edelleen, että saat jotain mukavaa, kun se vihdoin saapuu ovellesi.

Kävelyliikenteen virheitä

Jokaisella on mahdollisuus heittää joukko ihania huonekaluja huoneeseen ja se saattaa jopa näyttää hyvältä, mutta mitä teet, kun elämäsi muuttuu hankalammaksi, kun joudut liikkumaan ympäri istuaksesi. Älä unohda kävijäliikennettä, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että haluat huonekalusi sijoitettavaksi, joten sinun ei tarvitse kiivetä tai kävellä mitään. Kaunis olohuone ei merkitse paljon, kun se on ärsyttävää joka kerta, kun kävelet sisälle.

Poista ei -toivotut roskat

Ehkä sinulla on vaikeuksia hyväksyä olohuoneesi huonekalut roskaa, mutta jos sinusta tuntuu tarpeelliselta mennä ulos ostamaan jotain sen tilalle, et voi oikeastaan ​​kutsua sitä muuksi. Todella outoa on se, että monet ihmiset ostavat uusia asioita sijoitettavakseen huoneeseensa ja säilyttävät myös vanhat huonekalunsa, koska he eivät halua päästä siitä eroon. Sinun tarvitsee vain painaa liipaisinta ja sanoa hyvästit kaikelle, mitä et tarvitse, ennen kuin olohuoneesi alkaa muistuttaa viidakkoa.

Sinun on hankittava lisävaruste

Kukaan ei odota, että olet sisustamisen velho ja olohuoneesi ei tarvitse näyttää täydelliseltä, mutta jos et löydä tarvikkeita, et voi odottaa huoneesi näyttävän kauniilta. Kun sinulla on tapana yrittää tehdä huoneestasi houkutteleva lisäämällä lisävarusteita, siitä tulee koukuttava, koska ne eivät maksa paljon rahaa. Voit mennä ulos ostamaan mitä tahansa, jos luulet sen näyttävän kivalta etkä ole tyytymätön, jos se ei sovi ja sinun on heitettävä se pois.

Pidä kiinni maalista

Kun olet valmis toteuttamaan suuren remontin olohuoneessasi, et halua mennä seinien lähelle ennen kuin olet ostanut kaikki huonekalusi. Voit tietysti katsoa ympärillesi ja päättää haluamasi maalin värin, mutta älä osta mitään, jos et halua huoneesi näyttävän vähemmän houkuttelevalta kuin luulit sen olevan. Tämä johtuu siitä, että et todellakaan tiedä tarkkaa maalin sävyä, joka näyttää parhaalta, ennen kuin olohuoneesi on täysin kitty.

Koti

5 asiaa, jotka on otettava huomioon, kun haluat unelmiesi pohjapiirroksen

Upealla kodilla on aina upea pohjaratkaisu, mutta sellaisen keksiminen on hankalaa, koska ajateltavaa on niin paljon. Jos olet päättänyt ravistella asioita kotona, sinun on tarkasteltava asioita, joista aiomme puhua tänään, ja sen pitäisi auttaa sinua päätymään unelmiesi pohjapiirrokseen. Mitkä ovat tarpeesi? Ennen kuin alat miettiä pohjapiirroksia, on parasta istua alas ja selvittää tarpeesi. Jos sinulla […]

Read More
Koti

5 tapaa pitää keittiösi tahrattomana ruoanlaiton keskellä

Jos aiot valmistaa herkullisia aterioita, haluat tehdä sen pitäen samalla keittiön siistinä, joten tarkastelemme muutamia vinkkejä, joiden avulla voit pitää kaikkialla tahratonta ruoanlaiton aikana. Leikkuulaudan matto Ei ole helppoa hallita malttiasi, kun yrität siirtää leikkuulaudan sisältöä paistinpannuun, varsinkin kun käytät suurta, koska lattialla on enemmän ruokaa kuin pannulla. Jos saat pienen muovimaton, se ratkaisee kaikki […]

Read More
Koti

5 olohuoneen uusintavirhettä, joita haluat välttää kuin rutto

Tiedätkö, että monet ihmiset tekevät suuria virheitä sisustaessaan olohuoneensa? Et ehkä usko, että olet syyllistynyt heihin aiemmin, mutta tarkastelemme joitain niistä nyt, jotta et varmasti joutuisi kenenkään uhriksi tulevaisuudessa. Ajattele tulevaisuutta Kuukaudet kuluvat niin nopeasti näinä päivinä ja tuntuu siltä, ​​että aika lentää, joten olisi hullua olla ajattelematta tulevaisuutta, kun sisustat olohuonettasi. Jos aiot hankkia […]

Read More