5 upeaa maalaussovellusta Android -laitteille

Mikään ei voi olla kauniimpaa, rentouttavampaa ja viihdyttävämpää kuin maalaus, tehdään se sitten oikealla kankaalla, Photoshopissa tai jopa Android -mobiililaitteella. Onneksi niillä, joilla on Android -laite, on käytettävissään myös lukuisia maalaussovelluksia, joiden avulla he voivat luoda upeita taideteoksia. Jos olet maalaustunnelmalla etkä tiedä, mikä sovellus sopii sinulle parhaiten, tutustu seuraaviin.

1. Paint Joy – Color & Draw. Yksi Google Marketin suosituimmista maalaussovelluksista, Paint Joy – Color & Draw, tarjoaa yli 20 harjatyyppiä, intuitiivisen käyttöliittymän ja jakamisominaisuudet useissa sosiaalisen median verkoissa. Periaatteessa käyttäjien pitäisi vain ladata tämä ilmainen sovellus, asentaa se Android -laitteilleen ja antaa taiteellisen itsensä tulla esiin. Paint Joy – Color & Draw on saanut jo tuhansia positiivisia arvosteluja, joten se on kaikkien aikansa arvoinen.

2. Maalaa kuva. Tämä maalaussovellus sopii paremmin pienille lapsille, koska se kehittää taiteellisia taitojaan ja käden ja silmän koordinaatiota. Maalaa kuva on yksinkertainen piirtosovellus, jossa lapset voivat luoda ja lisätä värejä erilaisiin sarjakuva -sankareihin, prinsessoihin, eläimiin, hedelmiin, autoihin ja niin edelleen. Lisäksi tämä sovellus on täysin ilmainen ja se tarjoaa täydellisen taiteellisen vapauden jokaiselle siellä olevalle lapselle.

3. Maali. Toinen erinomainen maalaussovellus, joka maalaamisen ystävien tulisi tarkistaa, on yksinkertaisesti “maali”. Tällä sovelluksella on helppokäyttöinen käyttöliittymä, se tarjoaa perusmaalaustyökaluja, eikä se vie paljon tilaa Android-laitteen muistissa. Sen avulla käyttäjät voivat muuttaa kynien ja taustojen värejä, se voi myös lisätä visuaalisia tehosteita kuvaan, muotoillut kuvat voidaan tallentaa ja ladata vain vähän tai ei ollenkaan vaivaa ja sovellus on myös täysin ilmainen. Paint on erittäin käytännöllinen sovellus, ja se sopii paremmin ihmisille, jotka haluavat piirtää jotain nopeasti ilman paljon vaivaa.

4. Lapset maalaavat helposti. Tämä sovellus on täydellinen lapsille, jotka haluavat viettää paljon tunteja maalaamalla, piirtämällä ja leikkimällä väreillä. Kids paint easy on erittäin yksinkertainen sovellus, jonka avulla lapset voivat valita haluamansa värin ja maalata haluamillaan siveltimillä ilman valmistelua tai aikuisen valvontaa. Periaatteessa vanhempien tulisi ladata tämä sovellus vain Android -laitteisiinsa ja he tekevät lapsensa onnelliseksi monta tuntia joka päivä.

5. Spray Painter. Tämä maalaussovellus on hieman erilainen kuin muut, mutta se takaa silti paljon hauskaa ja viihdettä lapsille ja aikuisille. Spray Painterin avulla käyttäjät voivat käyttää erityyppisiä erivärisiä suihkeita piirtääkseen jotain virtuaaliseen seinään. On 5 taustatyyppiä ja 10 erityyppistä suihkepulloa, joita voidaan käyttää mestariteosten luomiseen seinille. Lisäksi käyttäjät voivat ravistella puhelinta sekoittaakseen suihkepulloja, he voivat tallentaa kuvat, asettaa ne taustakuviksi tai jakaa ne ystäviensä kanssa Facebookissa ja Gmailissa ja he voivat jopa käyttää laitteen kameraa ottaakseen myös taustakuva.

Uutiset

Uutisoinnin Vaikutus Teknologisiin Ratkaisuihin Vammaisille

Johdanto Teknologian rooli ihmisten elämässä on kasvanut merkittävästi viime vuosikymmeninä, ja tämä kehitys koskee myös vammaisia yksilöitä. Teknologiset ratkaisut ovat avanneet uusia mahdollisuuksia ja helpottaneet elämää monille vammaisille henkilöille. Tässä artikkelissa tarkastelemme uutismedian roolia teknologisten ratkaisujen esittelyssä ja kuinka se voi vaikuttaa vammaisten elämänlaatuun. Teknologiset Ratkaisut Vammaisille Ääniohjaus ja Puhekomennot Yksi merkittävä teknologinen edistysaskel on […]

Read More
Uutiset

Näin valitset turvallisen maksutavan netissä

Verkossa maksamiseen on jo olemassa runsaasti tapoja. Monet ihmiset kuitenkin epäröivät vielä maksamista netissä. Tähän pelkoon on useita syitä, ja kukapa esimerkiksi haluaisikaan tulla hyväksikäytetyksi, varsinkaan kun kyse on rahasta? Nykypäivän teini-ikäiset ovat tottuneet maksamaan verkossa jo varhaisesta iästä lähtien, ja he myös havaitsevat verkkopetokset vanhempia sukupolvia paremmin. Monet ihmiset saattavat olla huolissaan esimerkiksi maksujen […]

Read More
Uutiset

5 iPhone -sovellusta, joita viinin harrastajat rakastavat

Sinun ei tarvitse olla viiniasiantuntija, jotta voit nauttia hienosta lasista silloin tällöin, mutta kuten kaikissa asioissa, tieto on valtaa ja voit parantaa viinin juomakokemustasi. Halusitpa sitten ryhtyä viinin harrastajaksi tai haluat vain tietää, kuinka ostaa parhaita viinejä, voit kääntyä teknologian puoleen. On olemassa iPhone -sovelluksia, jotka auttavat tyydyttämään uteliaisuuttasi, kun kokeilet eri makuja ja nautit […]

Read More